close

Contact rapid

Rezerva-ti vacanta sau un weekend la Pensiunea Curtea cu Mure din Poiana Marului.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Cazare Poiana Marului

  Despre noi

  Pensiunea Casa cu mure, liniste in armonia naturii

  Cazare Poiana Marului

  Despre noi

  Pensiunea Casa cu mure, liniste in armonia naturii

  Pensiune Casa cu Mure in Poiana Marului

  Vacanta la bunici

  Aflata la aproximativ 40 de km de Brasov, ascunsa intre dealurile care urca si coboara in frumoasa localitatea Poiana Marului, Pensiunea Casa cu mure este locul in care sa te retragi la sfarsitul unei saptamani de lucru sau locul in care sa iti petreci vacanta, indiferent de anotimp.

  Rescriem „vacanta la tara” si te asteptam sa petreci momente de neuitat intr-o pensiune amenajata rustic, dar calda si confortabila. Cultura de mure care a dat si numele pensiunii te incanta de la primele flori si pana la ultimele fructe.

  Noi, gazdele, te intampinam senini si cu o ospitalitate sincera. Nu avem restaurant, dar stim sa punem pe masa bucate bune si sanatoase, asa cum iti gateau bunicii in copilarie.

  3 camere de cazare

  Bucatarie complet utilata

  3 camere de cazare, curate si odihnitoare, sunt pregatite sa iti ofere tot confortul necesar pe toata perioada sederii la Pensiunea Curtea cu mure din Poiana Marului. Bucataria este echipata cu tot ce este necesar pentru a putea fi folosita dupa bunul plac. Afara, am amenajat un loc special pentru gratar si pentru servit masa in aer liber.

  Ne simtim binecuvantati ca facem parte din acest loc, inca neatins de fiorul „lumii moderne”. Aici nu ai nevoie de retele de socializare, linistea si pacea se simt si se traiesc cu intensitate. Aici te poti reconecta cu tine, cu divinitatea sau natura in maretia ei. Te poti bucura de viata simpla si tihnita, de animalele domestice din gospodarie si de aerul curat.

  Te asteptam ca oaspete si prieten!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.