close

Contact rapid

Rezerva-ti vacanta sau un weekend la Pensiunea Curtea cu Mure din Poiana Marului.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  ATRACTII POIANA MARULUI

  Atractii

  Plantatia cu mure, rezervatii naturale si obiective turistice pentru orice varsta

  ATRACTII POIANA MARULUI

  Atractii

  Plantatia cu mure, rezervatii naturale si obiective turistice pentru orice varsta

  Poiana Marului

  Plantatia cu mure

  Indiferent de sezon, plantatia cu mure care a dat si numele pensiunii noastre din Poiana Marului te incanta cu un peisaj splendid. Pe timp de vara si pana toamna tarziu murele delicioase ii incanta pe oaspetii nostri cu gustul intens si parfumul inconfundabil. Nici noi nu ne lasam mai prejos si oferim cazare Poiana Marului cu vedere catre splendida plantatie.

  Intreaga gospodarie si dealurile cu flora si fauna diversa sunt o incantare, de o frumusete salbatica imposibil de exprimat in cuvinte.

  Iubitorii de natura se vor simti extraordinar aici. Piatra Craiului le ofera trasee cu diverse grade de dificultate tuturor celor pasionati de excursii montane. Prapastiile Zarnestiului, Plaiul Foii, Fantana lui Botorog, Cheile Rasnoavei asteapta sa isi dezvaluie maretia si legendele.

  Castelul Bran, Cetatea Rasnovului, Moara din Ohaba si zeci de biserici fortificate din jurul Brasovului incanta cu povesti care de care mai spectaculoase.

  Rezervatia de Ursi de la Zarnesti si Dino Park din Rasnov sunt locuri pe care atat copiii cat si adultii le vor indragi instant.

  Sinca Veche

  Templul ursitelor

  Descopera varietatea de legende care circula in popor in legatura cu grota de la Sinca Veche. Este un loc in care istoria se contopeste cu religia si supranaturalul. Se spune ca energia din pestera este vindecatoare, specialistii masurand in zona o energie rar intalnita.

  Daca este adevarat sau nu, te vei convinge atunci cand ne vei trece pragul si te vei bucura de tot ce are zona de oferit. Cazare si ospitalitate gasesti la Pensiunea Casa cu Mure Poiana Marului.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.